Субота, 20.04.2024, 01:49
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 3 » випускне свято
13:41
випускне свято
3 червня 2015 року у старшій групі "Сонечко" відбулося випускне свято

   Сьогодні,  3 червня  у  старшій групі «Сонечко» відбулося свято прощання з дитсадком.                                                   

   Діти ретельно готувалися  до свята.  На святі діти дякували рідному садочку, всім його працівникам, висловлювали свої мрії на майбутнє. Вони співали, танцювали, веселились з героями, які завітали в гості до дітей.

   Вихователі групи Дідківська І.Л. та Харсун І.В. щиро вітали усіх з святом, дякували батькам за співпрацю, взаєморозуміння і допомогу. Вихователі відмітили, що великою підтримкою, порадниками і помічниками для педагогів упродовж усіх років були батьки дошкільників,  які створили велику єдину родину. 

   Директор НВК А.Д. Вигівська  привітала вихованців закладу із їхнім першим у житті випускним й побажала міцного здоров’я, щастя, радості, мирного неба, успіхів та удачі у навчанні, яке розпочнеться – кроком у дорогу знань з 1 вересня 2015 року. А батькам малят – витримки та терпіння, і щоб батьківське плече було для дітей завжди опорою та оберегом. Після цих теплих слів директор вручила малятам перші дипломи про закінчення дитячого садка.

   Свято пройшло цікаво. Діти показали себе справжніми маленькими артистами, тому у відповідь отримали сердечні вітання, подарунки та щирі посмішки присутніх.
   Дитинство – це  безтурботна та щаслива пора. Будучи  дорослими, всі ми не один раз повертаємось подумками в дитинство і завжди думаємо – який щасливий світ - дитинство! Тож нехай у кожного нашого  сьогоднішнього випускника у дорослому житті обов’язково здійсниться його дитяча мрія. В добру путь вам, малята!

 

Переглядів: 583 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0