Середа, 24.04.2024, 02:02
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 6 » Батькам про свято
23:46
Батькам про свято

Хочеш розвивати дитину? Тоді частіше влаштовуй для неї свята з подарунками, гостями та приготуваннями. Все це дуже корисно для формування дитячої особистості та становлення психіки. Тому 8 Березня в дитячому садку гарний привід для дитячого свята.

Свята навчать дитину дарувати та приймати подарунки

Формування особистості дитини неможливе без уміння віддавати, як у буквальному, так і в метафізичному сенсі. Для початку важливо навчити малюка дарувати якісь дрібнички, роблячи таким чином приємне іншим діткам і дорослим.

Тому використовуй будь-яке свято, щоб дитина вибрала в магазині й подарувала іграшку або солодощі другу або подружці в садку. У садку це найпростіше - і подарунки під рукою, і друзі теж поруч.

Саме в дитячому садку малюк знайомиться з азами етикету, вчиться спілкуватися з дорослими людьми. Важливо, щоб дитина не соромилася, вміла спілкуватися й дарувати подарунки стороннім людям.


Комунікативні навички та соціалізація

Як не смішно це звучить, проте звичайний святковий ранок, присвячений 8 Березня в дитячому садку, сприяє тому, що в дитини виробляються комунікативні навички та вміння вливатися в колектив.


Образно кажучи, ранок для дитини - своєрідний корпоратив, форма неофіційного спілкування малюків. А ще під час свят, коли дитина бере активну участь у підготовці, виступає з віршиками та піснями, в неї формуються не лише акторські здібності, але й упевненість у собі, вміння контролювати свої емоції та виступати на публіці.

Все в цілому підтримує розвиток особистості дитини. Тож навіть у такої несерйозної справи, як святкування 8 Березня в дитячому саду, є маса позитивних моментів.


Переглядів: 493 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: